Η γιαγιά του ψυλλίου, γνωστή και ως Μεσογειακή γιαγιά, είναι μια εξαιρετική πηγή φυτικών ινών και έχει επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της λειτουργίας του πεπτικού συστήματος. Επιπλέον, οι ίνες αυξάνουν την αίσθηση κορεσμού. Μετά την επαφή με το νερό, οι σπόροι καλύπτονται με βλέννα και σχηματίζουν ένα ζελέ, το οποίο βοηθά σε προβλήματα του εντέρου. Βελτιώνει την εντερική χλωρίδα, έχει προστατευτική και αντιφλεγμονώδη δράση. & lt; 0,01G & lt; 1%*RWS - Αναφορά τροφής & nbsp; <strong> Χρήση </strong> Το προϊόν είναι έτοιμο προς κατανάλωση μετά την προετοιμασία: 2-3 κουταλάκια του γλυκού ψυλλίου θα πρέπει να ρίχνονται σε ένα ποτήρι χυμό ή νερό, να αφήνονται στην άκρη για περίπου 20 λεπτά και στη συνέχεια να καταναλώνονται. Όταν καταναλώνετε το προϊόν, θα πρέπει να πίνετε μεγάλες ποσότητες νερού, τουλάχιστον 1,5 λίτρα. Μπορείτε να το πάρετε δύο φορές την ημέρα, κατά προτίμηση το πρωί και το απόγευμα.
Προσφέρουμε προϊόντα συσκευασμένα λιανικής με την επωνυμία Grino και επίσης υπηρεσίες λευκής ετικέτας για συσκευασία υπό την επωνυμία των πελατών μας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες και ελέγξτε τα άλλα προϊόντα μας.
Τα ρεβίθια ανήκουν στην ομάδα των οσπρίων. Η γεύση των ρεβιθιών είναι ελαφρώς γλυκιά, με μια διακριτική ξηρή γεύση, λεπτή και κρεμώδη. Τα ρεβίθια δεν είναι ακόμη τόσο δημοφιλή στην Πολωνία όσο είναι σε χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.
Τα ρεβίθια είναι ένα φυτό που αποτελεί εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης και έχει επίσης πολύ μεγάλη ποσότητα αμινοξέων απαραίτητων για τη λειτουργία του σώματος. Λόγω του γεγονότος ότι έχει μεγάλη θρεπτική αξία, είναι πολύ πολύτιμο για ολόκληρο το σώμα.
Η Μακά είναι ένα ριζώδες λαχανικό, των οποίων οι ιδιότητες και η δράση χρησιμοποιούνται από τους κατοίκους του Περού εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η παραδοσιακή περουβιανή ιατρική προτείνει τη χρήση των ριζών MAC κυρίως για την ενίσχυση. Οι Μακά Σκηνές είναι μια πλούσια πηγή πρωτεΐνης. Περιέχει σχεδόν όλα τα απαραίτητα αμινοξέα, συμπεριλαμβανομένης της Αργινίνης. Η ρίζα MAC αποτελείται από περίπου 70% υδατάνθρακες και 20% διαιτητικές ίνες. Η σκόνη ρίζας περιέχει λίπος περίπου 4%, από το οποίο έως και 70% είναι ακόρεστα λιπαρά οξέα. Επιπλέον, η ρίζα MAC περιέχει μια σειρά βιταμινών όπως A, B1, B2, B6, C και E, καθώς και ανόργανων συστατικών - ασβέστιο, σίδηρο, χαλκό, ψευδάργυρο, μαγγάνιο, κάλιο και νάτριο. Οι κάτοικοι του Περού βράζουν την αποξηραμένη ρίζα με γάλα ή νερό, για να επιτύχουν αρωματική πολτό. Επιπλέον, παράγουν αλεύρι από την αποξηραμένη ρίζα, το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποιούν για την προετοιμασία καθημερινών πιάτων και για το ψήσιμο.
Η μάκα είναι ένα φυτικό ρίζωμα, των οποίων οι ιδιότητες και η δράση έχουν χρησιμοποιηθεί από τους κατοίκους του Περού εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η παραδοσιακή ιατρική του Περού συνιστά τη χρήση των ριζών MAC κυρίως για την ενίσχυση. Η Mac Shades είναι μια πλούσια πηγή πρωτεϊνών. Περιέχει σχεδόν όλα τα απαραίτητα αμινοξέα, συμπεριλαμβανομένης της αργινίνης. Η ρίζα MAC αποτελείται περίπου κατά 70% από υδατάνθρακες και 20% από διαιτητικές ίνες. Η σκόνη ρίζας περιέχει λίπος περίπου 4%, από το οποίο έως και το 70% είναι ακόρεστα λιπαρά οξέα. Επιπλέον, η ρίζα Mac περιέχει ένα σύνολο βιταμινών όπως A, B1, B2, B6, C και E, καθώς και μεταλλικά στοιχεία - Ασβέστιο, σίδηρο, χαλκό, ψευδάργυρο, μαγγάνιο, κάλιο και νάτριο. Οι κάτοικοι του Περού προετοίμασαν την αποξηραμένη ρίζα με γάλα ή νερό για να επιτύχουν την αρωματική πολτό. Επιπλέον, παράγουν αλεύρι από την αποξηραμένη ρίζα, το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποιούν για την προετοιμασία καθημερινών πιάτων και ψησίματος. & Nbsp; <strong> σύνθεση: </strong> οργανική μάκα σε σκόνη (lepidium meyenii walp.
Ζυμαρικά από φουντούκια, έχουν παρασκευαστεί με 100% φουντούκια, χωρίς κανένα άλλο περιττό πρόσθετο. Η παρουσία μεγάλης ποσότητας βιταμίνης Ε στα φουντούκια με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, υποστηρίζει την άμυνα του σώματος κατά των επιβλαβών επιδράσεων των ελευθέρων ριζών. Η βιταμίνη Ε που περιέχεται στα φουντούκια προστατεύει από την κακή χοληστερόλη, αποτρέποντας τις αθηροσκληρωτικές αλλαγές, κάτι που είναι σημαντικό στην πρόληψη του εμφράγματος του μυοκαρδίου. Επιπλέον, τα φουντούκια περιέχουν μεγάλες ποσότητες βιταμινών B που συμβάλλουν στη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος, βιταμίνης C, A, K, φολικού οξέος, καλίου, φωσφόρου και ασβεστίου. Οι ξηροί καρποί είναι πηγή υγιών λιπαρών οξέων και φυτικών ινών. & NBSP; <strong> Σύνθεση: </strong> Ψημένα φουντούκια & NBSP; <strong> διατροφική αξία ανά 100g </strong> ενεργειακή αξία 2900KJ / 702Kcal - 35% RWS * λιπαρά 63 g - 90%, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 4,51 g - 23% υδατάνθρακες
Η πάστα από φουντούκια παρασκευάστηκε με 100% φουντούκια, χωρίς κανένα άλλο περιττό πρόσθετο. Η παρουσία μεγάλης ποσότητας βιταμίνης Ε στα φουντούκια με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, υποστηρίζει την άμυνα του σώματος κατά των επιβλαβών επιδράσεων των ελευθέρων ριζών. Η βιταμίνη Ε που περιέχεται στα φουντούκια προστατεύει από την κακή χοληστερόλη, αποτρέποντας τις αθηροσκληρωτικές αλλαγές, κάτι που είναι σημαντικό στην πρόληψη του εμφράγματος του μυοκαρδίου. Επιπλέον, τα φουντούκια περιέχουν μεγάλες ποσότητες βιταμινών B που συμβάλλουν στη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος, βιταμίνη C, A, K, φολικό οξύ, κάλιο, φώσφορο και ασβέστιο. Οι ξηροί καρποί είναι πηγή υγιών λιπαρών οξέων και φυτικών ινών. & Nbsp; <strong> σύνθεση: </strong> ψημένα φουντούκια & nbsp; <strong> διατροφική αξία ανά 100 γρ </strong> ενεργειακή αξία 2900kJ/702kcal - 35% RWS*λίπος*λίπος*λίπος*λίπος* 63g - 90% περιλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών οξέων 4.51g - 23% υδατάνθρακες 14.9g - 6% περιλαμβανομένων των σακχάρων 3.
Η μάκα είναι ένα ριζώδες λαχανικό, των ιδιοτήτων και της δράσης του οποίου οι κάτοικοι του Περού εκμεταλλεύονται εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η παραδοσιακή ιατρική του Περού συνιστά τη χρήση της ρίζας μάκα κυρίως για ενίσχυση. Η ρίζα μάκα είναι πηγή πλούσια σε πρωτεΐνη. Περιέχει σχεδόν όλα τα απαραίτητα αμινοξέα, συμπεριλαμβανομένης της αργινίνης. Η ρίζα μάκα αποτελείται κατά περίπου 70% από υδατάνθρακες και 20% από διαιτητικές ίνες. Η σκόνη της ρίζας περιέχει περίπου 4% λίπος, εκ των οποίων το 70% είναι ακόρεστα λιπαρά οξέα. Επιπλέον, η ρίζα μάκα περιέχει ένα σύνολο βιταμινών, όπως A, B1, B2, B6, C και E, καθώς και ανόργανων συστατικών - ασβέστιο, σίδηρο, χαλκό, ψευδάργυρο, μαγγάνιο, κάλιο και νάτριο. Οι κάτοικοι του Περού παρασκευάζουν την αποξηραμένη ρίζα με γάλα ή νερό για να επιτύχουν μια αρωματική πάστα. Επιπλέον, από την αποξηραμένη ρίζα παράγουν αλεύρι, το οποίο χρησιμοποιούν στη συνέχεια για την παρασκευή καθημερινών πιάτων και ψητών. <strong>Συστατικά:</strong> οργανική σκόνη μάκα (Lepidium meyenii Walp.
Νόστιμη και υγιεινή πάστα A'la Falafel, που παρασκευάζεται με βάση ρεβίθια, ψητά λαχανικά όπως καρότα, κρεμμύδια, σέλινο με κάρυ και τζίντζερ, που της δίνουν μια ανατολίτικη νότα. Είναι εξαιρετική ως συνοδευτικό σε ψωμί, σάντουιτς ή τοστ. Έχει ελαφριά υφή, απλώνεται εύκολα και έχει ευχάριστη γεύση. Περιέχει πρωτεΐνη, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα. , σκόρδο, σκόρδο, σκόρδο, σκόρδο, κάρυ (συμπεριλαμβανομένης της μουστάρδας), πιπέρι, αποξηραμένο τζίντζερ. <strong>Σχόλια</strong> Διατηρείται στο ψυγείο μετά το άνοιγμα και καταναλώνεται εντός 48 ωρών.